GESCHIEDENIS

GRANULATORS AND SHREDDERS
FOR PLASTIC MATERIALS

Een beetje geschiedenis.

De geschiedenis van het bedrijf begint meteen na de oorlog, in 1947, toen dhr. Bruno Folcieri (Cavaliere del Lavoro, een onderscheiding voor verdiensten op economisch gebied) er door zijn liefde voor de werktuigbouwkunde toe werd gedreven om de eerste maalmolens voor het verkleinen van verschillende landbouw- en nevenproducten te ontwikkelen en te vervaardigen.

Begin jaren zestig werd, gestimuleerd door de technologische vooruitgang van de petrochemische industrie, begonnen met de vervaardiging van de eerste granulatoren voor het malen van kunststoffen. Algauw richtte de bedrijfsactiviteit zich volledig op het hergebruik van kunststoffen. Daarbij werd de aandacht geheel op de productie van granulatoren gericht, waarvan de stevigheid en de betrouwbaarheid aan de basis van ons hele uitgebreide productaanbod staan.

Bruno Folcieri produceert granulatoren sinds 1947.

Tegenwoordig beslaat de overdekte ruimte van het bedrijf een oppervlakte van 6000 m2 op een totaal van 15000 m2. Vanaf het eerste ontwerp tot het eindproduct wordt elk detail door het bedrijf gevolgd, zodat een effectieve kwaliteitscontrole van het product gegarandeerd is. Een Italiaanse kwaliteit die in de hele wereld gewaardeerd wordt. Zorgvuldig geselecteerde materialen, degelijke mechaniek, zorgvuldig uitgevoerde bewerkingsfasen en constante mechanische en bouwkundige ontwikkelingen vormen de basis van het productieproces.

Bruno Folcieri heeft twee hoofdlijnen

Master Line, robuuste en veelzijdige granulatoren met medium en lage capaciteit en Top Line, de top van de productie van Bruno Folcieri. Elke lijn beschikt over een serie accessoires om de efficiëntie van de verkleiningsinstallatie compleet te maken. De constante aandacht voor de werkelijke behoeften van de klant heeft ervoor gezorgd dat optimaal presterende machines worden vervaardigd, terwijl tijd en kosten worden bespaard. Bovendien kunnen op maat gesneden oplossingen worden gecreëerd, dankzij de bedrijfsstructuur die het hele productieproces omvat.

Bruno Folcieri Srl

Adressen

Via Sopracomune, 1
26030 VOLONGO - CREMONA
ITALY

Telefoon en fax

T. +39 0372 845921
F. +39 0372 845760

Internet

email: INFO@FOLCIERI.COM
web: WWW.FOLCIERI.COM
Skype: brunofolcierisrl